ANIS

Singura șansă reală, conectarea la școală

Pentru mii de copii din comunități vulnerabile, care trăiesc vieți lipsite de resursele cele mai de bază, tehnologia poate fi singurul lor punct de întâlnire cu un viitor mai bun.

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii se alătură misiunii Narada de modernizare a educației și își propune să contribuie la transformarea sistemului educațional din România.

ANIS a derulat de-a lungul anilor numeroase proiecte în domeniul educației, destinate atât dezvoltării abilităților digitale ale tinerilor din toate formele de învățământ, cât și introducerea ultimelor tehnologii în universitățile românești.

„O dată la patru ani, România abandonează aproape 400.000 de elevi, dintre care 200.000 nu mai ajung la liceu. Nu copiii abandonează școala, ci școala îi abandonează pe copii. Vorbim de copii din medii defavorizate care nu își permit să meargă la școală. Iar în situația actuală, în care decidenții vorbesc despre școală online, educație digitală, discrepanța dintre cei care vor avea o șansă în viață și cei care vor abandona devine și mai mare. Acești copii au nevoie de echipamente și oameni care să fie alături de ei, să îi îndrume și sprijine în această nouă paradigmă. Ne-am alăturat proiectelor Narada pentru că vrem și putem să sprijinim educația digitală în toate școlile din România”,

spune Mihai Matei, Președintele ANIS

Care este suma pe care ați strâns-o împreună până acum și pe care o transformăm concret în șanse la educație:
75,397 lei

Câți elevi au acum acces la educația digitală
datorită donațiilor voastre, echipa oamenilor de acțiune din ANIS?

elevi

Companiile membre ANIS, care ne susțin

Vrei sa faci parte din echipa de voluntari Narada?

Să fii voluntar Narada înseamnă să investești în construirea unei societăți așa cum toți o visăm. Adică o societate mai bună. Iar la baza unei societăți mai bune stă educația.

Asta facem la Narada – construim punți între elevi, profesori, voluntari și susținători. Facem conexiunile între cei mai importanți jucători și punem laolaltă resurse în cea mai mare echipă de intervenție în educație.

Inscrie-te ca voluntar

Cu sprijinul tău

Finanțezi jumătate din suma necesară ca un copil să rămână conectat la școală 29 lei
Facilităm accesul la școală pentru 1 copil 58 lei
Ajutăm 2 copii să rămână conectați la educație 116 lei
Ajutăm 3 copii să rămână conectați la școală 174 lei
Prietenii și colaboratorii ANIS pot dona direct aici

ANIS (EF)

lei
 
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 58 lei One Time

Gânduri senine de la copiii naradieni,
din satele izolate și comunitățile vulnerabile

Dacă vrei să afli mai multe despre misiunea și proiectele ANIS

Click aici