Căpitan
Agop Ștefana

Plecat în expediție
de 2 years

Fiind o persoană dornică de cunoaștere și extrem de ambițioasă, m-am indentificat pe parcursul evoluției profesionale cu mediul academic și economic intercultural. Am participat la numeroase activități de voluntariat, conferințe și schimburi de experiență la nivel internațional. Ceea ce mă definește în mod clar este implicarea activă în sfera interculturală, lucru datorat originilor armenești pregnante. Am absolvit cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, diploma de licență fiind în domeniul „Statistică și previziuni economice.”

Dorind să acumulez cunoștințe despre spațiul intercultural, am urmat cursurile de masterului „Afaceri internaționale și strategii interculturale”, specializându-mă pe comunicare, marketing și management intercultural.

Experiența dobândită în mediul educațional este vizibilă în activitățile de voluntariat intercultural desfășurate în cadrul Fundației Noi Orizonturi și Uniunii Armenilor din România – Sucursala Iași.

Perfecționismul și priorizitarea le-am șlefuit în cadrul companiilor multinaționale GfK, Capgemini și Amazon, ce în mod clar și-au lăsat amprenta asupra nivelului bogat de cunoștințe asimilat în domenii variate: cercetare de piață prin sondaj, mentenanță IT și securitatea produselor.

În prezent sunt Referent Statistică Economică în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” Iași, reușind alături de colegii din departament, să analizez evoluția indicilor de performanță ai unității sanitare în care activez.

De ce sustin?

Ce mă determină să mă implic în acest proiect este dorința de a le oferi elevilor de etnie o șansă de a asimila informațiile într-un mod interactiv.

14.833 lei necesari în expediție
9,500 lei
strânși până acum
21 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Agop Ștefana

Oferă-le comunităților minoritare din Eșelnița o șansă la educație!

Numele meu este Elisabeta Păcuraru și sunt învățătoare la Școala Gimnazială Eșelnița, o școală din mediul rural. Lucrez în învățământ din 1997 și m-am ghidat mereu în activitatea mea la […]
9,500 lei of 14,833 lei raised
14.833 lei strânși pentru
21 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom