Căpitan
Teodorescu Alexandru

Senior Associate @Grecu & Asociații
Plecat în expediție
de 2 years

Sunt Alex Teodorescu și sunt avocat în cadrul echipei Grecu & Asociații.

Înainte de a fi avocat am făcut sport de performanță, fiind membru al lotului olimpic al României la disciplina sanie și făcând parte din echipa care a participat la Jocurile Olimpice de Iarna Sochi 2014.

De asemenea, sunt voluntar în JCI București.

La momentul la care am putut alege, am ales să rămân în România și să fac aici ceea ce îmi place. Moto-ul meu este ca “One should be judged rather by what he has given, than by what he has gained”. Mai mult, cred cu tărie că în România se poate, însă doar ducând educația în toate mediile vom avea șansa de a arăta acest lucru.

De ce sustin?

Motivația mea este una foarte simplă. Școala e o piatra de temelie pentru oamenii de mâine. Pentru mine a fost o experiență care m-a format din multe puncte de vedere. Acolo mi-am dat seama ce vreau să fac în viitor și am căpătat mentori și modele de la care am primit îndrumările care m-au făcut cine sunt azi.
Astfel, sunt aici pentru că vreau să fac ce ține de mine pentru ca picii Monicăi să aibă cea mai life-changing experiență în școală.

19.249 lei necesari în expediție
15,705 lei
strânși până acum
24 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Teodorescu Alexandru

Împreună vom reuși!

Sunt Madame Cablu, sau cel putin așa ar trebui să mi se spună, pentru că am permanent la mine încărcătoare, fie de laptop (doar așa mai funcționeaza bătrânelul), fie de […]
15,705 lei of 19,249 lei raised
19.249 lei strânși pentru
24 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom