Căpitan
Ion Alina

@
Plecat în expediție
de 2 years

În perioada 2007-2015 am implementat și coordonat numeroase proiecte BTL și de leasing de personal pentru companii precum Unilever, LOreal, OMV -Petrom. Prin intermediul acestor proiecte am fost mereu alături de tineri, astfel, am ajuns sa le cunosc nevoile și pentru mulți dintre ei am fost uneori îndrumător.

În prezent sunt coordonator proiecte fonduri Europene și acest lucru îmi aduce bucuria de a contribui la realizarea unor proiecte cu impact major în comunitatea din care fac parte.

Din dorința de a vedea “omul potrivit la locul potrivit”, mi-am îndreptat pașii către coaching. Îmi doresc să dau mai departe din experiența mea, să ajut si alți tineri, angajați, companii în vederea punerii în valoare a întregului potențial personal și profesional. Iubesc lucrul cu oameni și cred cu tărie în puterea coachingului de a genera noi viziuni și performanța.

De ce sustin?

Sunt alături de Narada, motivată fiind de faptul că cea mai valoroasă resursă a lumii sunt copiii și tot ei sunt speranța pentru viitor!

25.603 lei necesari în expediție
975 lei
strânși până acum
80 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Ion Alina

Învățăm și în pandemie, prin tehnologie

Încă din adolescență am știut că voi fi profesor. Mă atrăgea chiar și mirosul cretei. În timp mi-au trebuit diferite experiențe pentru a înțelege că locul meu nu e în […]
975 lei of 25,603 lei raised
25.603 lei strânși pentru
80 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom