Căpitan
Marocico Anamaria

Plecat în expediție
de 2 years

„Există o frază care mie îmi place tare mult și care cuprinde esența a tot ceea ce sunt și a tot ceea ce fac – “Ce este interesant este că suntem înconjurați de excelență și bineînțeles că avem această excelență în noi.”

Fiindcă am înţeles că totul în jurul meu poate duce la excelenţă, fac parte dintre trainerii de NLP care deschid drumul spre necesitatea de a utiliza Programarea Neuro-Lingvistică în carieră și în business.

Totuși fac acest lucru dintr-o perspectivă personală astfel încât cei care lucrează cu mine să primească ce este mai bun din ambele lumi, cele mai recente metode de gândire de succes în business și cele mai avansate abordări ale dezvoltării personale.

Sunt omul care îi ajută să deschidă ochii şi să își imagineze idealul. Îi ajută şi îi îndrumă spre deblocarea succesului interior, fiindcă iși dezvoltă flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața lor. Îi învăţ cum să gestioneze cu succes stări emoționale și cum să aleagă conștient starea care se potrivește contextului în care se află.

Eu sunt Anamaria Marocico, omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.”

 

De ce sustin?

„De ce”-ul pentru care m-am implicat?

Educație....oameni care gândesc în afara zonei de confort și care acționează tot acolo. Pentru oamenii care creează acum lucruri pentru viitor cu scopul de a aduce beneficii și de a crește mediul și pentru că... Educație. Cred că este cea mai importantă arie din cursul vieții noastre. Este diferența care face diferența în viața pe care o trăim!

13.871 lei necesari în expediție
2,650 lei
strânși până acum
31 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Marocico Anamaria

Prin muncă și implicare pornim în călătorii virtuale

Sunt adepta învățarii pe bază de proiecte și a implicării elevilor în cât mai multe activități  extracurriculare pentru a simți că  la baza educației stă cuvântul „împreună” și educația reprezintă […]
2,650 lei of 14,463 lei raised
13.871 lei strânși pentru
31 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom