Căpitan
Gheorghe Gabriela

Business coach & Mentoring expert @Self-employed
Plecat în expediție
de 11 luni

Sunt Gabriela Gheorghe, Business Coach și Mentoring Expert. Viziunea mea este de a contribui la o lume în care managerii sunt leaderi autentici, astfel încât toți oamenii să ajungă să se simtă susținuți și inspirați în drumul lor către succes.

Am o experiență de 20 ani în management și am evoluat în companii de top din domeniul IT, de la poziții de midle management până la nivel executiv.

Din 2011 până în 2019 am fost CEO al ELKO România și sub conducerea mea compania și-a consolidat poziția de leader în domeniul distribuției IT, prin creșterea accelerata a cifrei de afaceri și dezvoltarea modelului de business.

Nominalizată de 6 ori în Top 100 cele mai puternice femei în business de către revista Business Magazin cred cu tărie în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, fiind pasionată de coaching ca instrument de performanță.

6.416 lei necesari în expediție
775 lei
strânși până acum
43 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Gheorghe Gabriela

Copil ca tine sunt și eu!

Cea mai frumoasă parte a meseriei de dascăl este oportunitatea de a influența evoluția copiilor în mod pozitiv și de a contribui la dezvoltarea individualității lor. Fiecare copil are un […]
775 lei din 6,679 lei strânși
6.416 lei strânși pentru
43 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%