Căpitan
Ciungan Theodora

Data Protection Leader @Garrett Advancing Motion
Plecat în expediție
de 2 years
Am avut norocul de a mă naște într-o familie care mi-a oferit strictul necesar și confortul de a-mi canaliza eforturile spre propria educație. Am mers la școală fără să am grija zilei de mâine, fără a-mi fi foame și fără a-mi fi frig. Astfel am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, UPB, după care am urmat un program de MBA oferit de Ottawa University din Canada.
Mi-am urmat drumul în domeniul IT, unde lucrez de aproape 15 ani, timp în care am avut șansa de a mă forma în cadrul unora dintre firmele renumite de software, alături de oameni excepționali, împreuna cu care am învățat cum să gestionez proiecte informatice complexe dar și cum să comunic și să lucrez cu persoane din culturi, medii și specializări diferite.
In prezent locuiesc în Luxembourg, de unde coordonez programul global de securitate a datelor pentru Garrett Advancing Motion, unul dintre principalii producători de tehnologie din domeniul auto.

De ce sustin?

Cred că educația este indispensabilă pentru dezvoltarea societății în care trăim, iar atunci când susținem educația în mediile defavorizate, contribuim la îmbunătățirea viitorul nostru comun.

10.059 lei necesari în expediție
800 lei
strânși până acum
600 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Ciungan Theodora

Tehno-Zoom – makerspace-ul dedicat elevilor pasionați de robotică

Mă numesc Lăcrămioara Ploșniță și sunt cadru didactic titular la Liceul Tehnologic “Vasile Sav” Roman, pe o catedra de electrotehnică, gradul didactic I, cu specializarea electrotehnică/ informatică si cu o […]
800 lei of 10,059 lei raised
10.059 lei strânși pentru
600 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom