Căpitan
Roman Vasile

Conferențiar universitar @Universitatea Apollonia
Plecat în expediție
de 2 years

Cariera militară mi-a oferit ocazia să învăț, să experimentez și să aplic principii, reguli și norme ce asigură un grad mare de certitudine a rezultatelor.

Am înțeles că ceea ce sunt reprezintă rezultatul cărților citite, a oamenilor cu care am lucrat și a dorinței altruiste de a returna cel puțin ceea ce am primit.

Experiența educațională mă duce permanent la gândul că societatea românească se poate recupera prin noua generație.

Întâlnesc oameni care știu ce vor și fac ceea ce simt că li se potrivește, dar văd și tineri pentru care busola socială este defectă, iar ei rătăcesc între promisiuni.

Mă gândesc că prin comportamentul meu schimb atitudinea celor din jur, în sens pozitiv. Îmi imaginez că tot ceea ce fac va fi de folos semenilor mei și prin asta vor fi la rândul lor motivați.

Am arătat în cartea Liderul militar performant, de la talent la educație, scrisă în anul 2014, că pentru performanță și leadership este nevoie de talantul dat de Dumnezeu, dar și de efort permanent.

Cred că echilibrul între satisfacția muncii și fericirea familiei ar trebui să fie principalul deziderat al vieții noastre.

Cred că echilibrul între a fi tu însuți și a avea atât cât să nu te plângi este scopul existenței omului.

Cred că echilibrul între a primi de la cei din jur și a returna celor care au nevoie poate fi unul dintre elementele de satisfacție în întreaga viață.

Pe lângă cariera didactică, fiind Conferențiar universitar în cadrul Universității Apollonia, sunt coach (partener), în cadrul Coaching Partners.

9.236 lei necesari în expediție
4,079 lei
strânși până acum
33 elevi ajutați

Proiecte sociale susținute de Roman Vasile

e-COPII #digitali

Am ajuns învățător călcând pe urmele mamei mele, iar după 18 ani pot spune că nu am greșit nicio secundă. Am educat câteva generații de elevi și pot să fac […]
4,079 lei of 9,236 lei raised
9.236 lei strânși pentru
33 elevi înscriși
Proiect finanțat 100%
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom