JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 78 de magazine în România.

Prin intermediul organizațiilor nonguvernamentale, a fundațiilor și asociațiilor partenere, sprijinim financiar și prin intermediul angajaților voluntari cauze de mediu, sociale și sportive.  Printre partenerii JYSK România se numără UNICEF, Fundația Hope and Homes for Children România, Plantăm fapte bune în România, Comitetul Național Paralimpic Român, Centrul de resurse și referință în autism Micul Prinț și Asociația Salvamont Victoria.

JYSK Romania

JYSK Romania

De ce sustinem Narada?

Credem că este important să ne implicăm în comunitățile în care activăm și să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor. Cu ajutorul EDU INC ne dorim să identificăm acele comunități și școli care desfășoară programe educative ce pot avea un impact în viitor. Credem că educația este cheia pentru o societate sănătoasă și modernă, o societate bazată pe valori umane universale.

Îi felicităm pe acei dascăli care fac ceva mai mult decât se așteaptă de la ei și care, pe lângă timpul petrecut în clasă, la ore. planifică și se implică în proiecte care să aducă un plus de valoare comunității lor.

JYSK Romania

Investitor în educație JYSK Romania

cazuri finanțate

4720 lei investiți în educație
1 cazuri finanțate
elevi implicați
Nu exista proiecte.

Acest utilizator nu a sustinut niciun proiect publicat