Investitori în educație

Ei sunt cei care investesc alături de noi.

Fără ei, ecosistemul Narada nu ar putea funcționa. Ei sunt parte integrantă a modului nostru efectiv de a exista și de a ne duce misiunea la capăt. Patrulaterul Elevi și Profesori – Narada – Mediul de business – Oameni de bine este structura ce poate mișca real lucrurile și împinge educația din România spre secolul 21.

Sunt oameni de business și companii cu viziune și viteză de reacție, care știu că educația este punctul T zero pentru un viitor economic mai bun în România. Elevii bine școlarizați de astăzi sunt viitorii angajați de succes sau viitori antreprenori ai țării.

Investitorii noștri sunt părinți la rândul lor și sunt conectați, prin copiii lor, la ce înseamnă școala de zi cu zi, astăzi, în România. Sau sunt pur și simplu oameni cu simț civic puternic care vor să pună umărul alături de noi.

Pentru că educația nu mai poate aștepta. Are nevoie de un salt către o educație de tip hibrid între metodele tradiționale de predare și tehnologie. În general și cu precădere acum, în acest context dificil prin care trecem cu toții.