AVENTURA SI CUNOASTERE Făgăraş, RO-BV
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom
Făgăraş, RO-BV
Proiect de tip Clasa secolului 21
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 28,736 lei
Acest proiect va impacta un număr de 60 elevi
PLESA ELENA inițiator proiect utilizator verificat
Nu este membru al unei organizații.

Povestea mea

Am ales meseria de dascăl din dragoste pentru copilul meu, extinsă asupra tuturor celor pe care i-am îndrumat. M-am implicat constant in diferite activitati extrascolare / proiecte pentru a-mi apropia elevii si  a-i face sa indrageasca scoala. Pe langa rolul de dascal, am vrut să le fiu si părinte, prieten, mediator, model și consilier. Am vrut să ofer zâmbet, bunătate, frumusețe, înțelepciune și cunoaștere si am primit cuvinte, dragoste si emotie. Elevul este ca un buretel care absoarbe informatie si atitudini de la cel care  reprezinta modelul sau.

Toate acestea definesc un dascăl bun care se află mereu alături de copiii săi cu sufletul şi cu tot ce ştie, care se adaptează provocărilor, care este mereu atent la nevoile lor, nu este niciodată obosit sau plictisit. Îmi găsesc inspirația în tot ceea ce ne înconjoară,  natură și oameni,  râs de copil, cuvinte și muzică. In situatia actuala, elevii au nevoie de persoane creative si optimiste care sa ii sustina, sa ii incurajeze si sa ii ajute sa treaca cu brio prin provocarile vietii. Sper sa ii ajut sa isi gaseasca fiecare calea spre succes.

Sunt un om care pune pasiune în ceea ce face, având o experiență de  20 de ani la catedră, alături de copii. Mereu am găsit puterea de a merge mai departe, de a încerca să mă perfecționez continuu pentru a forma caractere și a modela minți.

De ce să mă susții?

Proiectul meu este important pentru ca invatarea activa a elevilor trebuie sustinuta si de utilizarea mijloacelor digitale.

Povestea elevilor mei

Cei 60 de elevi pentru care am gandit proiectul fac parte din clasele a II-a, a III-a si a IV-a de la Colegiul Aurel Vijoli, Fagaras. Sunt elevi seriosi, cuminti, dornici sa invete pentru a reusi in viata. Ei provin dintr-un mediu defavorizat si fac eforturi constatante pentru a-si depasi conditia. Desi se straduiesc, au nevoie mereu de activitati interactive realizate cu ajutorul instrumentelor digitale, pentru a le oferi si alt tip de invatatare in formarea conceptelor si exersarea deprinderilor. De aceea, eu si colegele mele ne dorim sa utilizam la clasa mijloace digitale pentru a activiza invatarea prin intermediul jocurilor, hartilor conceptuale, a fiselor interactive si a chestionarelor create de profesor sau elevi, cu ajutorul diferitelor aplicatii online.

Rezultate urmărite

Prin implementarea proiectului sunt sigura ca se va schimba atitudinea elevilor fata de invatare, de scoala in general, va creste interesul si implicarea elevilor la ore si nu numai. Dorim sa venim in intampinarea nevoii de dezvoltare personala a elevilor, sa punem bazele cetateanului de maine, sa formam oameni de nadejde, capabili sa construiasca pe baza propriei experiente. Toate acestea vor conduce la rezultate deosebite, la schimbare de mentalitati si aptitudini, spre satisfactia scolii si a comunitatii.

Drumul meu spre reușită

Materialele din proiect vor fi folosite pentru realizarea de activitati didactice interactive care vor creste interesul elevilor pentru invatare. Prin utilizarea mijloacelor digitale copiii interactioneaza cu materialele prezentate de profesor: joculete, harti conceptuale, fise interactive, chestionare, prezentari create cu ajutorul diferitelor aplicatii educationale. Colegele mele Ramba Ibolya, Barbanoua Doina, Mateoniu Claudia si Trimbitas Anca ma sustin pe parcursul implementarii proiectului, participand activ si creativ la stabilirea activitatilor, desfasurarea lor si realizarea feedback-ului. De asemenea vom fi sprijinite de doamnele director, dar si de alte cadre didactice din unitatea noastra scolara. Dupa ce proiectul va fi finalizat, voi incerca sa implementez activitati interactive adaptate si altor grupuri de elevi.

Promisiunea mea

Meseria de dascal este prin definitie o promisiune ca vei incerca mereu sa educi generatii de copii, sa scoti la iveala tot ce este bun si creativ din fiecare elev / grup, sa descoperi si sa folosesti fiecare aptitudine pentru a creiona un om de succes. Pe viitor voi incerca sa folosim la maxim aplicații și platforme educaționale, prin intermediul mijloacelor moderne. In acest demers avem nevoie de oameni cu suflet mare care sa ne sustina, sa ne fie alaturi si sa se bucure cu noi de fiercare realizare.
Acest proiect a fost inițiat acest proiect în urmă cu 2 years, în data de 24 November 2020, de către PLESA ELENA, Profesor învățământ primar la COLEGIUL AUREL VIJOLI din FAGARAS, BRASOV

Bugetul proiectului

Lucruri de care avem nevoie Cost unitar Cantitate TOTAL
Tableta Huawei MediaPad T3 10, 9.6″, Quad Core 1.4 GHz, 2GB RAM, 16GB, Space Gray 660 lei 20 13200 lei
Laptop AcerAspire 5 A514-53 2899.99 lei 1 2899.99 lei
Imprimanta laser color Canon I-Sensys 998.00 lei 1 998 lei
Cartus toner 054H BK 3100 Pag Compatibil Canon i-SENSYS 89.25 lei 1 89.25 lei
Videoproiector Acer X128HP 1654 lei 3 4962 lei
Suport de tavan, universal, pentru videoproiector 91.25 lei 3 273.75 lei
BOXE GENIUS 2.0 45 lei 2 90 lei
Camera web Hama Spy Protect 53950, USB, negru 125.99 lei 1 125.99 lei
Mouse T-Dagger Lance Corporal negru 597 din 1575 63.99 lei 1 63.99 lei
Ansamblu depozitare – Model 2 397.27 lei 1 397.27 lei
Animaker Basic 540 lei 1 540 lei
Twinkl Premium – Abonament Core 12 luni 170 lei 1 170 lei
Educatia STEM. Descopera matematica. NUMERE, CALCULE, RATIONAMENTE 29.67 lei 1 29.67 lei
Educatia STEM. Descopera Ingineria. STRUCTURI, MASINARII, CONSTRUCTII 29.67 lei 1 29.67 lei
Educatia STEM. Descopera stiinta. UNIVERSUL MATERIEI 29.67 lei 1 29.67 lei
Educatia STEM. Descopera tehnologia. MATERIALE, SISTEME, ROBOTI 29.67 lei 1 29.67 lei
Necesar achiziții 23,929 lei Total cost proiect 28,736 lei
Comisioane Financiare 718 lei
Costuri Administrative 500 lei
Costuri Neprevăzute 3,589 lei
Acest proiect este susținut de Petrom, cu sprijinul Mastercard, în campania Drumul spre Școală
O inițiativă
cu sprijinul
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 28,736 lei

Donatori ce au susținut acest proiect

SC

Stefan Cibian

25 November 2020

Multa bafta!

Amount Donated
100 lei
Anonymous User

Anonymous

25 November 2020

Amount Donated
25 lei
LC

Luminița Cristea

24 November 2020

Doamne ajută!

Amount Donated
50 lei

Noutăți

Încarcă mai multe noutăți

4 Mesaje sustinatori

Cristea Luminița

Cred în copii!

PLESA ELENA

Multumim frumos!

Alina Cebuc

Pt ca meritati , felicitari si mult succes!🤗😘

PLESA ELENA

Pt ca meritati , felicitari si mult succes!🤗😘

Lasa un raspuns sau comentariu

Trebuie sa fii Intra in cont sau Inregistreaza cont nou pentru a posta un mesaj.

Proiect finanțat!
Acest proiect a reușit alături de 3 susținători și 3 donatori
Continuând mai departe, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale platformei narada.ro, precum și cu Politică de Confidențialitate a Datelor cu Caracter Personal. Înregistrarea dumneavoastră în baza de date, presupune și transmiterea ocazională de notificări via e-mail.