Copil ca tine sunt și eu! Lisa, RO-BV
Lisa, RO-BV
Proiect de tip Clasa secolului 21
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 6,416 lei
Acest proiect va impacta un număr de 43 elevi
Cristina Alina Hașu inițiator proiect utilizator verificat
Nu este membru al unei organizații.

Povestea mea

Cea mai frumoasă parte a meseriei de dascăl este oportunitatea de a influența evoluția copiilor în mod pozitiv și de a contribui la dezvoltarea individualității lor. Fiecare copil are un potențial imens, iar rolul profesorului este să ajute copiii să și-l descopere și să îl dezvolte. Toți copiii merită o șansă, un sprijin și multă dăruire.

De ce să mă susții?

Indiferent de zonă, etnie sau situație economică, toți elevii au dreptul la o educație de actualitate. Școala dorește să suplinească, pe cât este posibil, sprijinul, atenția, comunicarea cu copiii. Cu aceste materiale noi, ne dorim să îi motivăm pe cei mici să învețe altfel și să îi facem mândri de școala la care învață.

Eu susțin "Copil ca tine sunt și eu!"

Gabriela Gheorghe

Business coach & Mentoring expert @Self-employed

Sunt Gabriela Gheorghe, Business Coach și Mentoring Expert. Viziunea mea este de a contribui la o lume în care managerii sunt leaderi autentici, astfel încât toți oamenii să ajungă să se simtă susținuți și inspirați în drumul lor către succes.

Click și află mai multe despre mine!

Povestea elevilor mei

În localitatea Lisa, avem 43 de elevi în clasa pregătitoare, clasa a III-a și clasa a IV-a. Aceștia întâmpină dificultăți în cadrul lecțiilor de predare-învățare-evaluare. De ce? În mare parte, pentru că provin din familii asistate social, cu părinți semi-analfabeți, cu condiții de trai precare. Nu sunt obișnuiți să își facă constant temele, nu sunt verificați și îndrumați de către părinți, nu au activități constructive în timpul liber. Au modele negative în jurul lor. Aceștia au un ritm lent de lucru și își pierd usor atenția și puterea de concentrare. Școala nu are fondurile necesare pentru a dota fiecare sală de clasă cu videoproiector. Sunt foarte încântați atunci când vizionează o poveste sau un filmuleț educativ. Proiectarea acestora, precum și a unor exerciții-joc îi antrenează, le captează atenția și îi determină să devină activi. Nevoiele lor actuale și viitoare: dezvoltarea competențelor de bază, a orientării școlare și profesionale, integrarea în societate.

Rezultate urmărite

Ne dorim să reducem absenteismului școlar cu 50%. Vrem să implicăm toți elevii în activitățile educative. Reușind să facem orele de curs mai atractive, elevii vor fi mai concentrați și mai implicați, iar acest lucru se va reflecta în rezultatele lor școlare, care cu siguranță se vor îmbunătăți. Ne propunem să reducem procentul de elevi repetenți cu 30%. Este foarte important pentru noi să reușim să digitalizăm activitățile didactice. Intenționăm să folosim metode inovatoare cu o frecvență mai mare, respectiv de 3 ori pe săptămână.

Drumul meu spre reușită

Cu ajutorul acestui proiect, voi instala câte un videoproiector în fiecare dintre cele trei clase. Voi apela pentru susținere la colegele învățătoare Strugaru Laura Silvia, Ivașcu Liliana și Rus Mioara Sorina. Colegele mele vor putea folosi videoproiectorul la orice disciplină, din orice arie curriculară, în orice moment al lecției. Avantajul acestor videoproiectoare este ca vor fi utile și generațiilor următoare de elevi. Dacă rezultatele se vor ridica la înălțimea așteptărilor, voi aplica pentru ajutor similar și pentru elevii de gimnaziu.

Promisiunea mea

Schimbarea vine din noi. Putem și ne dorim să contribuim la construirea unei societăți a secolului 21. Cu sprijinul, implicarea și dăruirea noastră, vom reuși să schimbăm destine.
Acest proiect a fost inițiat acest proiect în urmă cu 2 years, în data de 3 November 2020, de către Cristina Alina Hașu, Director la Școala Gimnazială Lisa din Lisa, Brașov

Bugetul proiectului

Lucruri de care avem nevoie Cost unitar Cantitate TOTAL
Suport de tavan, universal, pentru videoproiector 91.25 lei 3 273.75 lei
Videoproiector Acer X128HP 1654 lei 3 4962 lei
Necesar achiziții 5,236 lei Total cost proiect 6,416 lei
Comisioane Financiare 157 lei
Costuri Administrative 500 lei
Costuri Neprevăzute 524 lei
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 6,416 lei

Donatori ce au susținut acest proiect

PA

Pascu Ani Corina

17 December 2020

Amount Donated
50 lei
AC

Ana Costea

2 December 2020

Amount Donated
100 lei
Anonymous User

Anonymous

30 November 2020

Amount Donated
100 lei
Anonymous User

Anonymous

19 November 2020

Amount Donated
100 lei
NB

NICOLAE BOULESCU

16 November 2020

Amount Donated
150 lei
GG

Gabriela Gheorghe

11 November 2020

Amount Donated
100 lei

Noutăți

Încarcă mai multe noutăți

2 Mesaje sustinatori

Purice Octavian

Copil ca tine sunt și eu!

Adela Stefan

Sustin educatia

Lasa un raspuns sau comentariu

Trebuie sa fii Intra in cont sau Inregistreaza cont nou pentru a posta un mesaj.

Proiect finanțat!
Acest proiect a reușit alături de 6 susținători și 9 donatori
Continuând mai departe, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale platformei narada.ro, precum și cu Politică de Confidențialitate a Datelor cu Caracter Personal. Înregistrarea dumneavoastră în baza de date, presupune și transmiterea ocazională de notificări via e-mail.