e-COPII #digitali Bacău, RO-BC
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom
Bacău, RO-BC
Proiect de tip Clasa secolului 21
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 9,236 lei
Acest proiect va impacta un număr de 33 elevi
Gurin Ion inițiator proiect utilizator verificat
Nu este membru al unei organizații.

Povestea mea

Am ajuns învățător călcând pe urmele mamei mele, iar după 18 ani pot spune că nu am greșit nicio secundă. Am educat câteva generații de elevi și pot să fac lucruri minunate în continuare pentru cele care vor urma.

Prin perseverență, deschidere spre contextul actual (digital) și spre lumea copiilor, cred că pot fi mentorul pe ale căror sfaturi copiii se pot baza până departe, când vor fi și ei părinți la rândul lor.

De ce să mă susții?

Proiectul nostru are nevoie de susținere pentru că este de actualitate, contribuie mai mult la digitalizarea educației copiilor și la pregătirea lor pentru succes în societatea de astăzi. Ne dorim susținere pentru a obține performanță. Măsurarea performanţei este relevantă, controlabilă, precisă, cantitativă, evaluată şi inteligibilă. Performanţa implică competenţă şi angajament. Pentru că suntem o sumă de cunoştinţe, aptitudini şi atitudini. Știm, putem şi vrem să fim performanţi. Performanţa are nevoie de trei ingrediente importante: emoţia – care ne spune de ce trebuie să facem, raţiunea – care ne spune cum să facem, şi buna practică – care ne spune ce să facem. Performanţa ne vorbeşte astfel despre visuri şi aspiraţii. Este mai puțin despre performanță individuală și mai mult despre o performanță colectivă a unor copii la început de drum în viață, a unor visuri ce au nevoie de puțin ajutor pentru a putea prinde viață. Este în primul rând despre performanța lor, a mea și a celor care ajută să construim drumuri spre viitor.

Eu susțin "e-COPII #digitali"

Vasile Roman

Conferențiar universitar @Universitatea Apollonia

Cariera militară mi-a oferit ocazia să învăț, să experimentez și să aplic principii, reguli și norme ce asigură un grad mare de certitudine a rezultatelor.

Click și află mai multe despre mine!

Povestea elevilor mei

În colectivul nostru sunt 20 de băieți și 13 fete. Așadar, cele mai multe discuții purtate între ei sunt în zona digitalului, ale jocurilor și aplicațiilor pe care le folosesc - cu sau fără implicare educațională. Școala online, atât cea din perioada 11 martie -12 iunie, dar și cea în care ne-a împins scenariul roșu în care se află municipiul Bacău, ne-a pus în situația de a utiliza dispozitivele mai mult decât era recomandat înainte. Dincolo de device-uri, a trebuit să identificăm și să gestionăm diverse aplicații care să ne faciliteze învățarea. Am pus umăr la umăr și ne-am ajutat mereu, ne-am împărtășit experiențele verbal, am muncit la tutoriale, iar treaba a mers ca pe roate. La acest moment, în sala de clasă utilizăm ca mijloace didactice un dispozitiv desktop și un videoproiector. Este păcat ca lucrurile frumoase pe care le-am învățat în această perioadă să nu fie practicate în continuare. Ar fi minunat să completăm în clasă, interactiv, un test în Google Forms, să folosim roata norocului din aplicația Wordwall și câte și mai câte alte asemenea instrumente.

Rezultate urmărite

Indicatorii care ne confirmă că am ajuns la rezultatul scontat sunt cele 33 de rezultate școlare deosebite (100%), cei 33 de elevi cu randament școlar ridicat (100%). Pentru mine se vor schimba instrumentele de predare, iar elevii vor beneficia de o altă „interfață” de prezentare a conținuturilor. Astfel, predarea va fi mai facilă, iar ei vor fi „prinși” mai ușor în demersul didactic și învățarea în sine. Odată cu reușita acestui proiect, atât comunitatea, cât și școala vor fi mai motivate să se implice în inițiative similare, mai ales că derularea lor duce și la creșterea prestigiului local.

Drumul meu spre reușită

Odată ce vom reuși să obținem serviciile si produsele de care avem nevoie, mă voi îngriji să le folosim pentru a ne îndeplini obiectivul - eficientizarea demersului didactic. Le vom folosi cu responsabilitate și implicare. Vom apela la susținerea părinților din comitetul clasei și la specialiștii școlii. În demersul nostru, ni se vor alătura atât profesorii care predau la clasa noastră, cât și consilierul școlar. Generația actuală va beneficia de resursele facilitate prin intermediul proiectului până la finalul clasei a IV-a. Firește, după ce proiectul va fi finalizat, ne vom orienta spre un altul complementar. Impactul va fi multiplicat de către beneficiarii lui - atât elevii care își vor împărtăși experiențele de formare, cât și cadrele didactice implicate, care se vor bucura de acces la diferite medii de propagare a informațiilo

Promisiunea mea

În această situație nu ne vom rezuma la vorbe, ci la fapte. Orice persoană este binevenită să ne calce pragul și să preia informația la „cald”. O altă modalitate este de a ne face auziți și văzuți cu ajutorul aplicațiilor din mediul web.
Acest proiect a fost inițiat acest proiect în urmă cu 2 years, în data de 3 November 2020, de către Gurin Ion, Profesor învățământ primar la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” din Bacău, Bacău

Bugetul proiectului

Lucruri de care avem nevoie Cost unitar Cantitate TOTAL
Pachet interactiv IQboard Expert UST 83 7042 lei 1 7042 lei
Huawei MediaPad T3 10 4G LTE 16GB Tablet PC 689 lei 1 689 lei
Necesar achiziții 7,731 lei Total cost proiect 9,236 lei
Comisioane Financiare 232 lei
Costuri Administrative 500 lei
Costuri Neprevăzute 773 lei
Acest proiect este susținut de Petrom, cu sprijinul Mastercard, în campania Drumul spre Școală
O inițiativă
cu sprijinul
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 9,236 lei

Donatori ce au susținut acest proiect

Anonymous User

Anonymous

18 December 2020

Amount Donated
50 lei
RV

Razvan V.

17 December 2020

Amount Donated
50 lei
VR

Vlad Dan ROMAN

2 December 2020

Pentru sanse egale la educatie.

Amount Donated
250 lei
FC

Florin Constantin

30 November 2020

Amount Donated
200 lei
AS

Adrian Smaranda

30 November 2020

Amount Donated
25 lei
Anonymous User

Anonymous

30 November 2020

Amount Donated
250 lei

Noutăți

Încarcă mai multe noutăți

8 Comments

Apostolescu

Pentru că generațiile de astăzi au nevoie de altceva!

Gurin Ion

Pentru că generațiile de astăzi au nevoie de altceva!

Plosnita Ana Maria

Am încredere în ceea ce faci si știu ca nu ne vei dezamăgi!!!

Teodora Marian

Am crescut in Bacau si cred ca este necesar sa avem astfel de proiecte la nivel local.

Alina Epure

Pentru schimbare,pentru copii generație lor,pentru că e nevoie!

Epure Alina

E nevoie de ceva bun pentru copii acestei generatii,o schimbare!

Văduva Ileana

Sper sa se schimbe ceva in bine on sistemul de învățământ.

Roman Vasile

Copii sunt binecuvântarea neamului.

Write a Reply or Comment

You should Sign In or Sign Up account to post comment.

Proiect finanțat!
Acest proiect a reușit alături de 17 susținători și 40 donatori
Continuând mai departe, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale platformei narada.ro, precum și cu Politică de Confidențialitate a Datelor cu Caracter Personal. Înregistrarea dumneavoastră în baza de date, presupune și transmiterea ocazională de notificări via e-mail.