Împreună construim viitorul Comăneşti, RO-BC
Proiect sustinut de Proiect sustinut de Petrom
Comăneşti, RO-BC
Proiect de tip Clasa secolului 21
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 28,352 lei
Acest proiect va impacta un număr de 59 elevi
Tisescu Irina inițiator proiect utilizator verificat
Nu este membru al unei organizații.

Povestea mea

Povestea mea nici măcar nu este despre mine, ci este despre copii. Eu sunt doar cea care înlesnește un proces de învățare ce trebuie să fie profund, sigur, curat și care, dacă este presărat cu puține emoții și sentimente, nu are cum să nu fie un proces productiv. Sunt norocoasă pentru că am fericirea de a trăi zi de zi alături de niște suflete curate și foarte sincere. Perioada pe care o traversăm este una de încercare pentru elevi, pentru profesori, dar și pentru părinți. De aceea, o văd ca o nouă provocare în care trebuie să găsesc soluții pentru a face activitatea pe care o desfășor la clasă cât mai interesantă pentru elevii mei. „Menirea unui profesor nu este să creeze elevi asemeni imaginii lui, ci să ajute elevii să îşi creeze propria lor imagine.“ (Anonim)

De ce să mă susții?

Este importantă susținerea dumneavoastră, deoarece doar investind în educația copiilor îi ajutăm să își construiască viitorul. Ei se pregătesc acum pentru o lume care este într-o continuă și rapidă schimbare. Astfel, eLearningul are un mare potențial de a deveni actorul principal pe scena pedagogiei în secolul XXI. Tehnologia poate contribui semnificativ la progresul educației dacă este utilizată cu înțelepciune. Softul educațional dă rezultatele cele mai bune atunci când este folosit pentru proiecte interdisciplinare, creative și de colaborare.

Eu susțin "Împreună construim viitorul"

Andi Horodniceanu

Performance Coach @Freelance

Sunt Andi Horodniceanu, Performance Coach. Cred în oameni și în puterea acestora de a evolua și mă bucur să îi ajut în acest sens.

Mă pasionează lectura, călătoriile și ador (și respect) timpul petrecut în familie.

Click și află mai multe despre mine!

Povestea elevilor mei

Elevii mei sunt în clasa I și sunt copii curioși, dornici de a învăța și de a descoperi mediul înconjurător prin diverse experimente. Prietenii lor mai mari, elevi în clasa a VI-a, le-au promis că le vor fi alături pe acest drum al cunoașterii. Anul trecut au avut numeroase activități desfășurate împreună. Însă anul acesta, date fiind condițiile sanitare, aceste activități nu mai pot fi desfășurate decât online. De aceea au nevoie de ajutorul mijloacelor demne de școala secolului XXI.

Rezultate urmărite

Întotdeauna am încercat ca sala de clasă să fie un spațiu propice învățării, un loc plăcut în care elevii să vină cu drag și cu dorința de a merge mai departe, împreună, pe drumul cunoașterii. Îmi doresc să transform sala de clasă într-un spațiu modern în care elevii să se poată pregăti pentru viitor. În societatea contemporană este necesar ca elevii să comunice și să învețe prin utilizarea tehnologiei. În loc de învăţarea pe de rost, este nevoie de abilităţi superioare de gândire: de capacitatea de analiză şi de sinteză, de raţionament, de abilitatea de a înţelege, de a discerne şi de a evalua. Obiectivul pe care mi-l propun este să dotez corespunzător sala de clasă și să îi provoc pe elevi să învețe prin descoperire și încercare.

Drumul meu spre reușită

Acest an școlar este unul al unor provocări nemaiîntâlnite. Drumul cunoașterii ce îl avem de parcurs în acest an este presărat cu noi încercări cărora trebuie să le găsim rezolvare. Alături de elevii mei din clasa I vor fi și prietenii lor mai mari din clasa a VI-a. Împreună, prin intermediul tehnologiei, vom continua proiectele începute încă de anul trecut. „Clubul de lectură“, „Micii ecologiști“, „Laboratorul micilor inventatori“ sunt câteva dintre proiectele pe care vrem să le continuăm. Moza Book CLASSROOM Pack și tabla interactivă ne vor ajuta ca proiectele noastre să continue și să se dezvolte. Alături ne vor fi și profesorii de limba română, biologie și fizică. Ne dorim continuarea proiectului și în anii școlari următori. Colaborarea cu elevii mai mari și cu profesorii acestora poate facilita, pe viitor, tranziția de la învățământul primar la cel gimnazial.

Promisiunea mea

Progresul înseamnă schimbare, iar cel mai important factor de schimbare este inovația, precum și disponibilitatea de a coopera. Școala noastră este deschisă și dornică să crească niște copii frumoși, dornici de cunoaștere ce vor deveni adulți de nădejde. Site-ul școlii va găzdui o rubrică a proiectului care va fi o fereastră deschisă către realizările noastre. Astfel vom menține legătura permanentă cu toți cei care ne vor sprijini în acest proiect.
Acest proiect a fost inițiat acest proiect în urmă cu 2 years, în data de 2 November 2020, de către Tisescu Irina, Profesor învățământ primar la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu“ din Comănești, Bacău

Bugetul proiectului

Lucruri de care avem nevoie Cost unitar Cantitate TOTAL
Pachet tabla interactiva pentru clasa 12324 lei 2 24648 lei
SketchKit (4 Markere + Spray de curatat + Microfibra) 79 lei 4 316 lei
Necesar achiziții 24,648 lei Total cost proiect 28,352 lei
Comisioane Financiare 739 lei
Costuri Administrative 500 lei
Costuri Neprevăzute 2,465 lei
Acest proiect este susținut de Petrom, cu sprijinul Mastercard, în campania Drumul spre Școală
O inițiativă
cu sprijinul
Acest proiect a fost finanțat complet cu suma de 28,352 lei

Donatori ce au susținut acest proiect

Viorel Tamba

Viorel Tamba

16 December 2020

Amount Donated
100 lei
CT

Codrin Turtureanu

28 November 2020

Amount Donated
500 lei
SB

Simona Buzatu

20 November 2020

Amount Donated
50 lei
IV

Ionela Vaslovanu

19 November 2020

Amount Donated
100 lei
Anonymous User

Anonymous

17 November 2020

Amount Donated
50 lei
PN

Premiu Narada

17 November 2020

Amount Donated
487 lei

Noutăți

Încarcă mai multe noutăți

12 Comments

MANOLACHE DANIELA

Imi place proiectul.

Tisescu Irina

Imi place proiectul.

Ailincai Roxana

Copii contează pentru viitor

Carbarau Carmen

Am incredere in proiect.

Tisescu Irina

Am incredere in proiect.

Lache Lavinia-Ionela

Vă susțin deoarece îmi doresc ca toți acești copii să beneficieze de tehnologia care există la ora actuală și astfel să își poată dezvolta toate abilitățile necesare unui adult de succes.

Tisescu Irina

Vă susțin deoarece îmi doresc ca toți acești copii să beneficieze de tehnologia care există la ora actuală și astfel să își poată dezvolta toate abilitățile necesare unui adult de succes.

Rauta Madalina

Ștefan Răuță – elevul povestitor și jucăuș. Are 7 ani și 4 luni și este elev în clasa întâi la Școala “Liviu Rebreanu” din orașul Comănești, județul Bacău. Începutul activității școlare a fost așteptat cu nerăbdare toată vara anului 2020, având în vedere că s-a întâlnit doar câteva luni, în anul școlar 2019-2020, cu Doamna Învățătoare și colegii de clasă. Acum, prin trecerea la învățământul on-line, trebuie sa descopere o noua metoda de interacțiune la clasă, iar emoțiile lui sunt diverse. Trecerea de la un device la altul, în funcție de cine îl poate asista la ore este anevoios și îi slăbesc încrederea ca se va descurca. El este răbdător, asculta sarcinile și se bucura ca poate avea acces la tehnologie. Însă, nevoia e mai mult întreținută de entuziasmul de a fi împreună cu echipa de la clasă. Necesitatea unui singur dispozitiv de conectare la internet, pentru fiecare copil, ar facilita mult actul didactic, iar Ștefan ar fi bucuros ca își aude Doamna Învățătoare și pe colegi, mult mai bine, fără întreruperi cauzate de lipsa semnalului la internet sau a calității slabe a camerelor dispozitivelor pe care le avem în prezent acasă. Ce îl face pe el interesat de școală? Este bucuros că scrie și citește singur, desenează și învață limba engleză. Cel mai mult îi place ora de matematică, fiindcă poate socoti singur și asta îl face să lucreze temele cu mare pasiune. Acasă își arată cel mai bine personalitatea extrovertită. Când are timp cântă la tobe și merge cu bicicleta în aer liber. Fotbalul și jocurile cu mingea, în special, sunt cele mai dragi activități ale lui. Încercăm să ținem pasul cu graba în care își desfășoară activitățile și observăm că deprinde foarte repede regulile de funcționare ale tuturor aparatelor din casă, fiind dornic să dea o mână de ajutor oricând noi, părinții îi cerem acest lucru.

Tisescu Irina

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat! Datorită dumneavoastră proiectul nostru poate fi concretizat!

Lorena Stoian

Va sustin pt ca sunteți talentați și ambițioși.

Iulia Glm

Cunosc copiii și cadrele didactice implicate, iar inițiativa e una lăudabilă, care merită un final fericit. Succes!

Crina Docan

O cunosc pe Amalia Dascalu si am incredere ca acest proiect o va ajuta in pregatirea scolara.

Write a Reply or Comment

You should Sign In or Sign Up account to post comment.

Proiect finanțat!
Acest proiect a reușit alături de 19 susținători și 48 donatori
Continuând mai departe, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare ale platformei narada.ro, precum și cu Politică de Confidențialitate a Datelor cu Caracter Personal. Înregistrarea dumneavoastră în baza de date, presupune și transmiterea ocazională de notificări via e-mail.