Profesori

Educația
continuă online.

Fii unul dintre profesorii care duc procesul educațional mai departe.

Dacă ești unul dintre profesorii care își doresc să continue educația la distanță, dar îți lipsesc o parte din mijloacele materiale necesare, completează formularul de mai jos și spune-ne concret de ce ai nevoie.

Pe mai departe, în cazul în care criza se adâncește și perioada de carantină se prelungește, vom face toate eforturile pentru a atrage de la comunitate și mediul de business cât mai multe resurse, astfel încât educația să continue.

Bifeaza doar dupa ce te-ai asigurat ca cererea profesorului a fost implementata si finalizata.

Aplicantul este

Completarea acestui formular nu reprezintă o garanție a faptului că nevoile vor fi finanțate, ci doar deservește scopului de a putea conecta profesorii și școlile în nevoie, cu potențialii donatori. Pentru a putea conecta situația ta cu un donator, este necesară completarea unui formular ce colectează** și procesează* datele completate de tine, în timp real. Continuarea în această direcție, presupune acordul tău în conformitate cu Termenii & Condițiile platformei NARADA

+4

Selectează mai multe materii, apăsând pe tasta CTRL și dând click pe numele disciplinei

Introdu doar numele unității de învățământ la care predai

Completează numărul total de elevi cărora le predai

Numește ce soluții online folosești sau vrei să folosești

Povestește-ne ce metode folosești și cum te ajută pe ține în procesul de învățare și/sau relația la distanță cu elevii tăi.

În această fază de intervenție completarea formularului are drept obiectiv maparea foarte concretă a nevoilor din teritoriu, pentru ca profesorii să poată continua procesul educațional de la distanță, astfel încât dacă situația evoluează și se trece în etapa a doua a matricii, cererile eligibile să poată fi transformate aproape instant în proiecte concrete pe care mediul de business să le poată sprijini, astfel încât viteza de reacție să fie una maximă.
Formularul este nominal și încurajăm profesorii să îl distribuie mai departe și către ceilalți colegi de cancelarie astfel încât maparea nevoilor să fie pe cât se poate de completă.

Selecteaza toate produsele si serviciile de care ai nevoie

De câte bucăți ai nevoie?

Încarcă o listă cu numele elevilor tăi, ce au nevoie de ajutor. Pentru o procesare ușoară a datelor, folosește structura Clasa elevului (ex Clasa a 3-a) / Numele elevului / Prenumele elevului. Lista poate fi sub forma .txt, .xls, .xlsx, .doc, .csv sau .pdf

File name:

Mărime fișier:

Atenție! Completarea acestui formular nu reprezintă o garanție a faptului că nevoile vor fi finanțate, ci doar deservește scopului de a putea conecta profesorii și școlile în nevoie, cu potențialii donatori

Introdu exact care este nevoia ta. Limitează la 1-5 cuvinte

Introdu exact care este nevoia ta. Limitează la 1-5 cuvinte

Dă-ne mai multe detalii

  • Add new choice

Pentru ca profilul sa devina vizil tuturor utilizatorilor site-ului in live feed si in pagina de prezentare a cazului expus, avem nevoie de un consimtamant expres in vederea publicarii datelor tale cu caracter personal.
Vom publica doar datele marcate cu *, restul ramanand confidentiale, fiind protejate in conformitate cu Politica de Confidentialitate.
Datele tale nu vor fi transmise mai departe catre nicio terta parte fara informarea ta si vor fi folosite exclusiv in scopurile si obiectivele NARADA.