Aplicatii Profesori

Dragă profesor,
împreună facem procesul educațional accesibil de acasă!

Dacă ești unul dintre profesorii care își doresc să continue educația la distanță, dar îți lipsesc o parte din mijloacele necesare, completează formularul de mai jos și noi vom face toate eforturile pentru te susține.

1547
aplicatii depuse

24.782
elevi inregistrati

28.971
total beneficiari

Am creat pentru tine o platformă prin care, cu ajutorul comunității tale, poți strânge resursele materiale pentru a muta școala în online pentru toți elevii tăi. Vezi care sunt pașii pentru a obține resursele materiale de care ai nevoie

Completează
formularul de nevoi

pentru saltul la educația digitală. Completează cu maximum de detalii și atenție formularul, deoarece cu excepția numelor elevilor lor, toate informațiile furnizate de tine vor fi redate pe pagina ta publică.

bonus Prin partenerii noștri, în acest pas ai acces la resurse gratuite precum cărțile din biblioteca digitală Bookster, pachetul Microsoft Office și alte resurse.

Primești un email cu
linkul către pagina ta publică

generată pe platforma de crowdfunding, pe care vei putea primi contribuții atât financiar, cât și direct în bunuri materiale.

La momentul înregistrării aplicației tale, ți se generează și atașează un cod unic, format din 10 litere și cifre. În baza acestui cod ți se vor putea face donații, vom ascunde informații sensibile sau personale, și de asemeni, va putea fi folosit ca element de referință în toate comunicările noastre către tine.

Promovează
pagina ta publică

Pe canalele tale de social-media dar și apelând către membrii comunității tale: grupuri de părinți, cunoscuți, colegi și cunoștințe care s-ar putea transforma în donatori. Cu cât mai multe persoane care știu de inițiativa ta, cu atât mai multe șanse de a-ți finanța suma necesară.

Achiziții
pentru cazul tău

Facem săptămânal achiziții din sumele strânse. Dacă pentru cazul tău s-au strâns suficiente contribuții, Narada face achizițiile căutând cel mai bun raport calitate/preț. Citește mai multe aici despre politica de achiziții Narada și cum manageriem donațiile primite.

Livrarea
echipamentelor

Voluntarii naradieni și partenerii noștri îți oferă sprijin pentru a putea livra cu succes echipamentele către copiii și școala ta.

Exprimă-ți
mulțumirea

Trimite-ne materiale video sau foto pe email team@narada.ro cu momentul în care echipamentele ajung la copii sau în comunitate. Le vom trimite la rândul nostru donatorilor, pentru a le mulțumi că au contribuit la bucuria de a da șansa la educație digitală elevilor tăi.

Misiunea Narada este binele în educație făcut concret, vizibil, rapid, pragmatic prin conectarea inițiativelor profesorilor cu resursele mediului de business și ale comunităților.