Voluntari

Transformă
inițiativele profesorilor
în povești de succes

Funcţionalitatea platformei depinde de o echipă de voluntari – studenţi, tineri antreprenori sau profesionişti, care cred în puterea educaţiei de a schimba lumea în bine.

Ei sunt dispuşi să ne ajute să revizuim cazurile trimise de profesori şi să ţinem legătura cu toate părţile implicate într-un proiect, astfel încât acesta să se realizeze.

Salutare,

Ne bucurăm că vrei să ni alături nouă, echipei Narada, al cărei scop este să punem la dispoziţia profesorilor cu iniţiativă și spirit de leadership mijloacele prin care să le ofere elevilor lor o educație adaptată la nevoile secolului 21!

Narada are la bază patru valori după care ne ghidăm: 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫𝐧𝐞𝐬𝐬, 𝐞𝐭𝐡𝐢𝐜, 𝐠𝐫𝐢𝐭, 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐰𝐨𝐫𝐤 & 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬, iar în această perioadă căutăm voluntari asemenea nouă, așadar, te rugăm să acorzi 5 minute pentru a răspunde la întrebări.

Ne-ar ajuta să aflăm mai multe despre tine și experiența ta profesională. Lasă-ne aici, te rugăm, C.V.-ul tău.

File name:

Mărime fișier:

Fotografia ta va fi folosita ca imagine reprezentativa a contului tau de voluntar.

Vrem sa te cunoastem mai bine. Ce pasiuni ai, ce îți place să faci în timpul liber?

Ce înseamnă pentru tine să devii / continui să fii voluntar în inițiative de educație?

Dă-ne exemplu de o situație în care ai dat dovadă de spirit civic (lucruri pe care le faci pentru societate sau pentru comunitățile mai mici sau mai mari din care faci parte).

Narada este instrumentul prin care profesorii cu spirit de inițiativă reușesc să le ofere elevilor lor toate elementele necesare unei educații sănătoase.