Autonom este o companie de familie înființată în anul 2006 în Piatra Neamț. Succesul pentru noi este dat de mulțumirea clienților și de evoluția celor 500 de colegi, iar viziunea noastră este să fim un model de afaceri autentic. Suntem singura companie românească care a primit titlul de Best Employer timp de 5 ani consecutiv, iar în anul 2018 ne-am alăturat comunității celor 123 de organizații recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promovează principiile democratice și încurajează libertatea la locul de muncă.

Autonom este un furnizor integrat de servicii de mobilitate și punem la dispoziția clienților noștri soluții variate de transport si închirieri auto prin intermediul celei mai extinse rețele de mobilitate din România, prezentă și în Ungaria și Serbia, prin peste 40 de agenții în mai mult de 30 de orașe.

Autonom

Autonom Partener Narada

24,452 lei investiți în educație
Autonom

Servicii oferite către Narada

Autonom este o organizație care învață, iar una dintre valorile noastre principale este de a evolua în fiecare zi. Credem cu tărie în puterea educației și a dezvoltării continue și ne dorim să le fim alături celor care contribuie în comunitate și împărtășesc aceleași valori cu ale noastre. Prin intermediul Fundației Autonom și a colegilor din Autonom, reușim să contribuim la dezvoltarea proiectelor educaționale din comunitățile în care suntem prezenți.

Prin colaborarea cu Narada considerăm că putem ajunge să fim oamenii potriviți la momentul potrivit, reușind împreună să aducem educația în secolul 21.