Profesori

ÎNCEPE
UN PROIECT

ÎN EVENIMENTE, SPORT, TEHNOLOGIE, ȘTIINȚĂ, COMUNITATE,
TEATRU, ARTĂ ȘI MULTE ALTELE.

Îți poți finanța orice proiect de educație pentru elevii tăi.

1.

CREEZI proiectul

2.

APLICI pentru moderare

3.

LANSEZI proiectul

4.

PRIMESTI fondurile

PROCESUL NARADA

Ce este Narada?

Narada este o platformă online care îți pune la dispoziție toate instrumentele de care tu, Profesorul sau Învățătorul, ai nevoie pentru a sprijini un proiect în favoarea unei educații mai bune pentru elevii tăi. Obiectivul nostru este să aducem laolaltă profesorii – leaderi și sponsorii capabili să ofere sprijin pentru cauza formării unei națiuni mai bune. Oferim mijloacele prin care profesorii cu iniţiativă să fie încurajaţi, iar elevii lor să aibă toate instrumentele şi mijloacele pentru o educaţie solidă.

Ce înseamnă un proiect?

Când publici ideea sau inițiativa ta pe platformă, acela este un proiect. Fie că elevii tăi au nevoie de un computer nou, de o serie de manuale sau poate de sprijin pentru o deplasare în străinătate pentru un copil talentat, inițiativa ta se poate transforma într-un proiect. Pentru ca ideea ta să devină un proiect pe platforma Narada, trebuie să îndeplinești o serie de condiții: spre exemplu, ai nevoie de un obiectiv clar, de explicații detaliate ale modului în care vei cheltui fondurile pe care le ceri, o scurtă descriere a elevilor tăi etc.

Cine sunt sponsorii?

Sponsorii proiectului tău sunt companii, începând de la cele mici, locale, până la multinaționale care sunt interesate să ofere resursele necesare proiectului pe care îl depui.

IMPLICĂ-TE

Lucrăm din greu pentru a inspira peste 4 milioane de oameni. Muncim pentru proiecte create 100% în școli publice din România.

Peste 1 milion de copii au nevoie de sprijinul tău pentru o educație temeinică și valoroasă.