Școala s-a închis, dar educația trebuie să continue.

Salvarea educației depinde de
implicarea ta.

Contribuie acum cu acces la educație pentru cei peste 300.000 de elevi deconectați de la sistem din comunitățile vulnerabile.

HomePage Form

lei
 
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 50 lei

Peste 1.500 profesori și cei 140.000 elevi ai lor, și-au exprimat deja nevoile urgente pe platformă. Susține și tu dascălii care se luptă zilnic să ofere acces la educație copiilor, indiferent de evoluția pandemiei și a măsurilor de distanțare socială.

Doar dotările necesare unui singur copil, depășesc 1.000 lei. Donația ta contribuie la oferirea accesului la educație digitală pentru copiii deconectați acum de sistem.

Cu sprijinul și susținerea

Dacă ești unul dintre profesorii care își doresc să continue educația la distanță, dar îți lipsesc o parte din mijloacele necesare, completează formularul de nevoi și noi vom face toate eforturile pentru te susține.

Înainte de a începe să parcurgi pașii, asigură-te că ai informații detaliate despre situația și necesitățile elevilor tăi. E important să știi câți dintre elevii tăi au nevoie de conexiune la internet, câți dintre ei au nevoie de tablete și ce alte necesități concrete au.

Pas 1. Completezi
formularul

Pas 2. Publici
aplicația

Pas 3. Promovezi
aplicația

Pas 4. Se fac
achiziții

Pas 5. Livrarea
echipamentelor

Pas 6. Exprimă-ți
mulțumirea

1547
aplicatii depuse

24.782
elevi inregistrati

28.971
total beneficiari

28.971
total beneficiari

Transformă inițiativele profesorilor
în povești de succes

Misiunea Narada este binele în educație făcut concret, vizibil, rapid, pragmatic prin conectarea inițiativelor profesorilor cu resursele mediului de business și ale comunităților.

Experimentăm de mai bine de un an o metodă prin care să funcționăm la maximul de agilitate și viteză, iar transformările să fie măsurabile și sustenabile. Aplicăm acum toate instrumentele pe care le-am dezvoltat, pentru a servi profesorii pe întreaga perioadă a crizei.