O lume mai bună începe cu o educație mai bună!

Schimbarea în educație începe cu profesorii care au nevoie de o școală digitalizată acum.

Continuă cu Narada și voluntarii, care sunt alături de ei la fiecare pas, învățându-i să spere și să ceară ajutor de la comunitate.

Apoi, ești TU, cel care ne susține, fie ca reprezentant al unei companii, fie pe cont propriu. Fie că donezi gadget-uri sau o sumă recurentă pentru proiectele noastre. Oricum ar fi, ești o parte extrem de importantă în demersul nostru de a aduce școala în secolul XXI.

Fii parte din cea mai mare echipă de intervenție în educație din România!

1547
tablete necesare pentru elevi

24.782
elevi au nevoie de Internet

12.116
pachete de rechizite necesare

28.971
laptopuri pentru profesori

Am documentat viața profesorilor și elevilor, de când școala s-a mutat online, din mai multe comunități din țară. Am descoperit aproximativ  300.000 de elevi fără nicio resursă de a-și continua studiile și o mulțume de profesori pentru care tehnologia e încă tărâm necunoscut.

Știai că, în medie, pentru ca un singur elev să poată continua școala online e nevoie de minimum 1000 RON?

Găsește un proiect aproape de tine!

dă click pe hartă și alege județul în care îți dorești să aduci o contribuție

Alege un proiect pe care să îl susții!

Descoperă în lista de mai jos proiectul cu care simți că rezonezi și susține-l să atingă rezultatele dorite

Verifică lista de proiecte înscrise de profesorii curajoși, cu viziune!

Află mai multe detalii despre nevoile elevilor și alege tipul de donație pe care ți-l dorești: prin donație financiară printr-un procesator de plată online, prin bunuri fizice sau prin donație financiară in contul Narada din homebank-ul tău.

Fă cunoscută fapta ta și

inspiră-i și pe ceilalți să doneze!

O poți face public, în Social Media, sau în privat către colegi de birou, familie și prieteni. În oricare dintre cazuri, ajută foarte mult ca informația să ajungă la cât mai mulți oameni binevoitori ca tine.

Bucură-te de diferența pe care contribuția ta

a făcut-o în viața unor profesori și elevi.

Încurajăm întotdeauna profesorii și elevii să ne trimită fotografii cu achizițiile făcute în urma finanțării, fotografii care vor ajunge și la tine. Bunătatea și fericirea trebuie întotdeauna împărtășite.

Pentru noi, la Narada, educația de calitate înseamnă că fiecare elev trebuie să primească biletul de acces pentru un viitor așa cum îl merită. Pentru noi, nici un copil nu e o cifră dintr-o statistică, ci un potențial viitor medic, astronaut sau actor. Și tot ceea ce facem, cu pasiune și dedicare, zi de zi, e menit să dea această șansă acolo unde speranța e un cuvânt aproape absent din vocabular. Și stim că visul nostru e și visul multora dintre voi, care sunteți recunoscători unui sprijin venit exact atunci când aveți cea mai mare nevoie de el, astfel încât traiectoria vieții voastre să se schimbe. Sub bagheta magică a unui profesor sau poate printre rândurile unei cărți din biblioteca școlii.

Dacă simți că misiunea noastră este una comună cu a ta sau răspunde dorinței tale de a sprijini educația din România, contribuie printr-o donație unică sau recurentă, din sumele de mai jos. Nici o contribuție nu este prea mică, iar acolo unde suntem mulți, puterea crește exponențial.

Donează organizațional

Donatie pentru Organizatia Narada

75 lei
 
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 75 lei